מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > ירקות מבושלים> לבבות ארטישוק מוקפצים

לבבות ארטישוק מוקפצים

לבבות ארטישוק מוקפצים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון ללבבות ארטישוק מוקפצים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

במחבת שמים שמן זית ו-5 ראשי שום קצוצים, קולים עד להשחמה. מוסיפים את לבבות הארטישוק ומיץ הלימון ומקפיצים כ-10 דקות עד להשחמה קלה.

בינתיים מכינים את הרוטב: חולטים את אפונת הסנופי במים רותחים ומעבירים לצינון במי קרח.

מסננים ומעבירים למעבד מזון. מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב, ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.

מוסיפים את הרוטב למחבת, ומקפיצים בו את לבבות הארטישוק כ-7 דקות. מסירים מהאש ומגישים חם, עם פרמזן מגורדת.

המתכון באדיבות
מסעדת באריו בר בשר הלח"י 10, ראשון לציון הצג טלפון