אופן ההכנה יוצקים את כל חומרי הרוטב למעט השמן, לקערה ומערבבים נמרצות באמצעות מטרפה.
מזלפים את השמן באיטיות עד לקבלת מגוון חום כהה וסמיך.
הערותהרכבת המנה והגשה:
מניחים בצלוחית מעט עלי תרד, מעליהם מספר פילטים מהתפוז ומעט מהאפרסמונים, ושוב שכבה של עלי תרד, מוסיפים מהרוטב, מערבבים מוסיפים מעל את שאר הפירות ואגוזי מלך.
אפשרות נוספת להגשה: מפזרים מעל 100 גר' אגוזי מלך, פרוסות תפוז מסוכר.
באדיבות רשת קואופ שופ – רשת הסופרמרקטים השכונתית המקדמת אורח חיים נכון יותר בקהילה ובבית
צמחוני
|
|