מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות קרות> פנקייק קוסקוס מלא עם אספרגוס, פטריות שיטאקה וגבינת עיזים

פנקייק קוסקוס מלא עם אספרגוס, פטריות שיטאקה וגבינת עיזים

פנקייק קוסקוס מלא עם אספרגוס, פטריות שיטאקה וגבינת עיזים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפנקייק קוסקוס מלא עם אספרגוס, פטריות שיטאקה וגבינת עיזים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מכינים את הקוסקוס
מחממים את הבשמל בסיר קטן
מוסיפים את גבינת העיזים והחלב
מבשלים כחמש דקות
חולטים את האספרגוסים במים רותחים כחצי דקה מעבירים למי קרח, מסננים ומייבשים
במחבת חמה עם קצת שמן קנולה צורבים את הפטריות כשלוש דקות. מעבירים לצלחת ושומרים חם
מערבבים בקערה את החלב, העירית, הביצה, הקמח, המלח, הבצל הירוק, החמאה, והקוסקוס המוכן -
עד לקבלת תערובת הומוגנית. מצננים חצי שעה במקרר
מחממים ומשמנים מחבת טפלון עם שמן קנולה או חמאה למחבת.
יוצקים את התערובת על המחבת ומטגנים את הפנקייק כחמש דקות על אש בינונית.

הערות

בשמל:
ממיסים 150 גרם חמאה במחבת, על אש נמוכה
מוסיפים 120 גרם קמח לבן ומערבבים בעזרת כף עץ - עד שנוצרת משחה לבנה
מוסיפים ליטר חלב חם, מגבירים את האש לבינונית ומבשלים 20 דקות תוך כדי ערבוב מתמיד (אחרת התחתית נשרפת ונוצרים גושים)
מוסיפים גרידת אגוז מוסקט ו-2 כפיות מלח דק.

המתכון באדיבות
מסעדת קפה 48 נחלת בנימין 48, תל אביב הצג טלפון