מתכון לחנוכה: לביבות פטריות ופורטבלו
מרכיבים
- 3 תפוחי אדמה בינוני מקולפים מגורדים
- 2 בטטות בינוני מגורדים קלופים
- 2 בצלים בינוניים קלופים ומגורדים
- 3 פטריות פורטבלו פרוסות
- עלים מ 2-3 גבעולי טרגון
- 3 ביצים
- 150 גרם גבינת כנען
- 3-4 כפות קמח
- 2 כוסות שמן
- 1/2 שקית אבקת אפיה
- מלח ופלפל
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים לבלילה אחידה
מוסיפים את הפטריות והטרגון לתערובת בסיס,
מתבלים במלח ופלפל
ומטגנים את הלביבות
הערות
של השף אלרן גולדשטיין
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
המתכון באדיבות
|
חנות המעדניה של גולדשטיין
לוי אשכול 201, צומת סביון, קרית אונו
הצג טלפון
053-8094859
|