מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני פסטה> רביולי ממולא גבינת ריקוטה ברוטב חמאת מרווה ולימון

רביולי ממולא גבינת ריקוטה ברוטב חמאת מרווה ולימון

רביולי ממולא גבינת ריקוטה ברוטב חמאת מרווה ולימון

תיאור המתכון

מתכון של אייס פיצה בר

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת הרביולי:
1. לשים היטב את כל חומרי הבצק על משטח מקומח לפחות עשרים דקות עד קבלת בצק רך וגמיש.

2. משמנים בשמן זית, עוטפים בניילון ונותנים לבצק לנוח כעשרים דקות במקרר.



3. מרדדים לעלים דקים על משטח מקומח ויוצרים את הרביולי. אני מעדיף את הצורה האיטלקית המקורית – עלה עגול, בתוכו המילוי ועלה עגול מעל.

4. ממלאים את הרביולי במילוי: מניחים על כל עיגול מעט מהגבינה, מכסים בעיגול נוסף ומהדקים.

5. אופן הכנת הרוטב:
במחבת ממיסים חמאה ומוסיפים את השום. מטגנים עד שקיפות. סוחטים פנימה את מיץ הלימון, מצמצמים קלות ומוסיפים את ציר העוף. את חופן עלי המרווה קוצצים דק ומוסיפים פנימה. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.



6. . את הרביולי מניחים בסיר מים רותחים עד שצף. סופרים עד עשר, מוציאים ומחברים לרוטב.

תגובות

  1. טעות אסף ברקי (30/10/2008 12:16:00)
    בדרך כלל עושים בצק עם קמח ולא חצי קילו מלח :-)