מניפת פרגית
- מתאים ל: 4 מנות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מאת השף אבי אביטן ל'נסיה' צומת ראם
מרכיבים
- 8 פרגיות
- 2 עלי פילו (חתוכים לקוביות של 5 סנטימטר)
- ירקות לאנטי פסטי
- 1 בטטה
- 1 פלפל
- 1 חציל
- 100 גרם אטריות אורז מטוגנות.
- אופן הכנת הירקות
- מתבלים בשמן זית מלח פלפל , שום וטימין אופים בתנור בחום של 200 מעלות כ 20 דקות.
- מישרה
- 2 כפות דבש,
- 1/4 כוס טריאקי
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- 3 כפות מיץ תפוזים.
- 1 שום כתוש
אופן ההכנה
משרים את נתחי הפרגית במשרה כשעה מורחים את עלי הפילו בשמן קנולה בין הדפים ובחוץ,
אופים אותם 5 דקות בחום של 200 מעלות.
צולים את הפרגית המושרת על מנגל או ב'מחבת פסים' כ -3 דקות כל צד,
מניחים בצלחת דף פילו ונתח פרגית באופן היוצר מנפיה על הצלחת.
הערות
*ניתן לתבל את עלה הפילו.
*מוגש לצד ירקות אנטיפסטי.