רוטב בולונז
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מיטב השפים של פריניר הרכיבו מתכון נהדר שניתן להכין ממוצרים בסיסיים שיש בכל בית.
מרכיבים
- 2 יח' של רסק עגבניות בשילוב עשבי תיבול או שום 500 גר' פסטה מבושלת
- 4 כפות שמן זית
- 300 גר' בשר טחון
- 1 בצל קצוץ
אופן ההכנה
לחמם את שמן הזית ולאדות את הבצל עד לקבלת גוון זגוגי זהוב.
להוסיף את הבשר ולאדות אותו עד לשינוי הצבע.
להוסיף את רסק העגבניות המתובל.
להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל כ- 10 דקות.
להגיש על פסטה חמה.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- כשר