רול (רולדה )אנטריקוט ארגנטינאית
- מתאים ל: 6 מנות
- זמן הכנה: שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
רול (רולדה) של אנטריקוט העשויה על אש קטנה מאוד של פחמים. האנטריקוט משוטח וממולא בפרמזן,שום וירקות המעניקים עסיסיות וטעם עשיר עם ממרח הפטרוזיליה בפנים. ניתן למצוא את המנה ב מסעדות ארגנטינאיות טובות.
מרכיבים
- נתח אנטריקוט שלם, במשקל 3 קילו בערך
- 1/2 כוס שמן זית
- 150 גרם פרמזן מגורר
- 2 זרי פטרוזיליה גדולים
- 2 בצלים גדולים חתוכים גס
- 20 שיני שום פרוסות
- 200 גרם פטריות חתוכות
- 2 גזרים פרוסים דק לאורך בקולפן
- 1 פלפל אדום חתוך לרצועות
- 1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
אופן ההכנה
1. פותחים את האנטריקוט, כך שמתקבלת חתיכה אחת, שטוחה וגדולה בעובי שווה.
2. שמים במערבל מזון את שמן הזית, הפרמזן, הפטרוזיליה, הבצל והשום ומעבדים למשחה חלקה. מורחים את התערובת על הבשר ומניחים את הירקות על הבשר. מגלגלים את יריעת הבשר לרולדה וקושרים בחוט שפגט או ברשת.
3. מחממים גריל לחום גבוה, מניחים מעליו את הרול (הרולדה) וצולים בחום חזק מכל הצדדים. מרחיקים מהגחלים וממשיכים לצלות עוד כשעה וחצי בחום נמוך מאוד עד שמתקבל נתח רך ועסיסי. פורסים לפרוסות עבות ומגישים.
הערות
אם יש לכם מתכונים נוספים ל רול אנטריקוט ארגנטינאי, או שראיתם ב מסעדות - נשמח לשמוע ולפרסם כאן מתכונים או וריאציות אחרות.
תגובות
-
מסעדות ארגנטינאיות
יובל נוקד
(16/01/2007 11:43:00)
יצאתי עם כל המשפחה ואת המנה הזו אישתי זוכרת טוב. הכותב אכן צודק ניתן למצוא את המנה ב מסעדות ארגנטינאיות טובות.
-
מסעדות ארגנטינאיות- בשר טוב
שמעון שובל
(27/06/2007 11:05:00)
אין ספק שמסעדות ארגנטינאיות יודעות לתת לנו את הבשר הטוב ביותר.
עם איכות וחוויה נילווים לארוחה.
ישר כח