Skip Navigation Linksראשי > תוספות > שונות > זיתים אדומים ביין- מתכון לכבישת זיתים

זיתים אדומים ביין- מתכון לכבישת זיתים

זיתים אדומים ביין- מתכון לכבישת זיתים

תיאור המתכון

באדיבות השף אלרן גולדשטיין מהמעדניה של גולדשטיין

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מומלץ להשתמש בזיתים אדומים בשלים כשוצבעם הופך אדום, שוטפים היטב ומשרים במים למשך 4 ימים בצנצנת או בכלי פלסטיק, יש להחליף את המים כל יום.
2. לאחר מכן מכינים תמיסת מלח: על כל ליטר מים, 10 גר' מלח - ביחס לכמות הזיתים.
3. מערבבים היטב את המלח והמים ושופכים מעל הזיתים.
4. מניחים שכבת זיתים שכבה של לימון , שום ופלפל חריף פרוס סה"כ 3 שכבות.
5. שופכים את תמיסת המלח עד שתכסה את הזיתים .
אוטמים עם המכסה למשך חודשיים!!

המתכון באדיבות
חנות המעדניה של גולדשטיין לוי אשכול 201, צומת סביון, קרית אונו הצג טלפון