כריך מלכותי - שניצל נסיכת הנילוס וטפנד
תיאור המתכון
באדיבות חברת פריניר, דלי דג (מקבוצת נטו) והשף אלרן גולדשטיין ,"המעדנייה של גולדשטיין"
מרכיבים
- 2 פרוסות לחם גדולות מקמח מלא
- 1/3 נתח נסיכת הנילוס של דלי דג
- ½ כוס קמח
- ½ כוס פרורי לחם
- 1 ביצה טרופה
- 1 כף טפנד מזיתי פריניר
אופן ההכנה
1.מורחים את הטפנד על פרוסת הלחם
2.מכינים 'שניצל' מנתח נסיכת הנילוס : טובלים את דג בקמח , בביצה הטרופה ומצפים בפירורי לחם
3.מטגנים את הנסיכה משני צדדיו - עד לקבלת גוון זהוב.
4.מניחים את 'השניצל' על הממרח ומעליו מוסיפים פרוסת לחם נוספת
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- כשר
המתכון באדיבות
|
חנות המעדניה של גולדשטיין
לוי אשכול 201, צומת סביון, קרית אונו
הצג טלפון
053-8094859
|