מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > טארט תאנים ומוס גבינה

טארט תאנים ומוס גבינה

טארט תאנים ומוס גבינה

תיאור המתכון

באדיבות קייטרינג תמרים

מרכיבים

אופן ההכנה

מעבדים יחד במעבד מזון או באמצעות הגיטרה של המיקסר את הקמח, אבקת הסוכר, המלח והחמאה, עד לקבלת מרקם שמזכיר קוסקוס. מוסיפים חלמון ומעבדים קלות. אם התערובת לא מתאחדת מוסיפים כמה טיפות מים קרים ומעבדים עד שמתאחד בלבד. עוטפים בניילון נצמד ומקררים כשעה. לאחר הקירור אופים 15 דקות באפייה עיוורת, ועוד 5-7 דקות ללא כיסוי, עד שהבצק מזהיב ומוכן.
מקציפים את המסקרפונה עם גבינת העיזים וחצי ודבש עד שהתערובת הופכת לאוורירית. מעבירים לקערה אחרת. מקציפים את השמנת המתוקה עם תמצית וניל והחצי השני של אבקת הסוכר, ומקפלים יחד. מורחים על הבצק שהתקרר.
מניחים מעל 12 תאנים חצויות, כשהחיתוך כלפי מעלה. ניתן לפזר מעל מעט סוכר חום ולקרמל על ידי ברנר, או לפזר אבקת סוכר ולתת לה להטמע בתאנה. מצננים לפני ההגשה.


קישורים:
קייטרינג תמרים