ראש השנה: סלט שעועית צהובה עדינה
תיאור המתכון
סלט חגיגי וקל להכנה לשולחן החג באדיבות
חברת "סנפרוסט"
מרכיבים
- 1. 1/2 שקית שעועית צהובה עדינה שלמה מוקפאת סנפרוסט (300 גרם)
- 2. 3 שיני שום, קצוצות
- 3. 1 כף שמן
- 4. 2 כפות חומץ בלסמי מעורבבים עם 1 כפית סוכר
- מלח, פלפל גרוס
- 5. 1 כוס עלי רוקט קצוצים גס
- 6. 1/2 בצל סגול, חתוך לחצאי טבעות
אופן ההכנה
1. להרתיח מים עם מלח להוסיף את השעועית, לבשל 3 -4 דקות. לסנן ולקרר תחת מי ברז.
2. להעביר את השעועית לקערה, להוסיף את שאר המרכיבים למעט עלי הרוקט ולערבב.
3. לפני ההגשה לפזר את עלי הרוקט, ולהגיש קר.