מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > ראש השנה: עוגת דלעת

ראש השנה: עוגת דלעת

ראש השנה: עוגת דלעת

תיאור המתכון

עוגה קלילה ודיאטתית, באדיבות חנה שייף – שומרי משקל.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מחממים תנור לחום בינוני.
2. בקערה מערבבים את החומרים היבשים השמן וחצי כוס רסק תפוחים.
3. בקערה נפרדת מערבבים את כוס רסק התפוחים עם שאר המרכיבים הרטובים.
4. מוסיפים את התערובת היבשה בהדרגה לרטובה.
5. מערבבים אחרי כול תוספת עד לקבלת עיסה אחידה.
6. משמנים בתרסיס שמן את התבניות ויוצקים את
7. התערובת באופן שווה לתבניות.
8. אופים כ-50 דקות עד שהמאפה מזהיב וקיסם יוצא יבש.