מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > ראש השנה: קרמבל פירות העונה מקורמלים בסוכר חום

ראש השנה: קרמבל פירות העונה מקורמלים בסוכר חום

ראש השנה: קרמבל פירות העונה מקורמלים בסוכר חום

תיאור המתכון

באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת השף Olive Leaf במלון שרתון תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

1. הכנת הפירורים: מכניסים למעבד המזון קמח, סוכר, קינמון ושקדים טחונים ומפעילים לערבוב החומרים היבשים. מוסיפים קוביות מן החמאה ומעבדים בפולסים קצרים עד לקבלת פירורי בצק.
2. הכנת תערובת הפירות: חותכים את הפירות לשישיות. מחממים מחבת עם חמאה, ומקפיצים את הפירות למשך 2 דקות. מוסיפים סוכר גולדן וג'ינג'ר וממשיכים להקפיץ עוד כ-2 דקות ומסירים מהאש. ממלאים את תערובת הפירות בכלים הרצויים (פיירקס או תבנית אישית).
3. הרכבה ואפייה: מפזרים על הפירות את פירורי הבצק ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות צלזיוס - עד שהבצק מזהיב.

הערות

הגשה: מגישים חם, מומלץ עם גלידת וניל איכותית.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון