מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני לחמים ו מאפים> פסטיש אגסים וזוקיני עם גבינה כחולה(מאפה מבצק גבינות)

פסטיש אגסים וזוקיני עם גבינה כחולה(מאפה מבצק גבינות)

פסטיש אגסים וזוקיני עם גבינה כחולה(מאפה מבצק גבינות)

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפסטיש אגסים וזוקיני עם גבינה כחולה(מאפה מבצק גבינות) ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

ממיסים חמאה בשמן זית ומאדים את האגסים עד ריכוך. מטבלים במלח ואגוז מוסקט.
פורסים את הזוקיני וחולטים אותו במים רותחים. מכסים את תבנית האפייה בפרוסות הזוקיני החלוטות.
טורפים בקערה ביצים וחלב ובוחשים פנימה את פירורי הלחם.
מערבבים יחד מוצרלה, פסטו, פרמזן, טל העמק והגונגונזולה.
מעל פרוסות הזוקיני עורכים את תערובת הגבינות, מעל לכך את תערובת הביצים, החלב ופירורי הלחם ומעל את האגסים. מפזרים טימין, מטבלים במוסקט בנדיבות עם מעט פרמזן מעל.
אופים בתנור מחומם ל-1800 כחצי שעה, הופכים על צלחת בתוספת עגבניות בשלות.