מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> ראש השנה: סקלופיני עגל חלב בחרדל ותימין עם סלט רוקט ותפוחי אדמה בחומץ, פטרוזיליה ושום

ראש השנה: סקלופיני עגל חלב בחרדל ותימין עם סלט רוקט ותפוחי אדמה בחומץ, פטרוזיליה ושום

ראש השנה: סקלופיני עגל חלב בחרדל ותימין עם סלט רוקט ותפוחי אדמה בחומץ, פטרוזיליה ושום

תיאור המתכון

מנה חגיגית לארוחת החג באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת השף Olive Leaf במלון שרתון תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

1. הכנת הבשר: פורסים על מגש את פרוסות הסינטה ומתבלים. מערבבים בקערה חרדל, דבש, שמן זית, חומץ, מלח ופלפל ומערבבים עד להתמזגות הטעמים ומורחים על פרוסות הבשר. מכניסים למקרר ל- 30 דקות לספיגת טעמים. לאחר 30 דקות: מחממים מחבת עם מעט שמן זית, מצפים את נתחי העגל בקמח ומטגנים עד לצבע זהוב ומגישים.
2. הכנת תפוחי אדמה מתובלים: מחממים סיר עם שמן קנולה ומטגנים את קוביות תפוחי האדמה עד לצבע זהוב. מערבבים בקערה חומץ, שמן זית, פטרוזיליה, מלח, פלפל, שום ומערבבים עם תפוחי אדמה מטוגנים כאשר התפוחי אדמה חמים. מגישים עם נתחי סינטה מטוגן.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון