מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > ראש השנה: נתחי סלמון צרובים על הפלנצ'ה

ראש השנה: נתחי סלמון צרובים על הפלנצ'ה

ראש השנה: נתחי סלמון צרובים על הפלנצ'ה

תיאור המתכון

באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת השף Olive Leaf במלון שרתון תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

1. הכנת הדג: מחממים מחבת טפלון או קרמי, לטמפרטורה גבוהה. מוסיפים שמן זית ומתחילים בצריבה של הדגים. תוך כדי צריבה מתבלים במלח ופלפל כאשר הדג הופך זהוב משני צידו, מוציאים ומניחים בצד. אל אותה מחבת, סוחטים 1 לימון ומערבבים היטב ואת הנוזלים שבמחבת יוצקים על נתחי הדגים.
2. הכנת הירקות: מערבבים את כל הירקות בקערת ערבוב. מוסיפים מלח, פלפל, מיץ לימון ושמן זית ומגישים עם הדג.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון