מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > ראש השנה: סלט סלק אדום תפוחי עץ גרנד עם אגוזים קלויים בדבש תמרים

ראש השנה: סלט סלק אדום תפוחי עץ גרנד עם אגוזים קלויים בדבש תמרים

ראש השנה: סלט סלק אדום תפוחי עץ גרנד עם אגוזים קלויים בדבש תמרים

תיאור המתכון

באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת השף Olive Leaf במלון שרתון תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

1. קולים את האגוזים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 8 דקות.
2. קולפים את הסלק וחותכים אותו רצועות דקיקות.
3. קולפים את תפוחי העץ וחותכים אותם לרצועות דקות.
4. קוצצים דק את גבעולי הסלרי - עם החלק הירוק.
5. מערבבים את חומרי הסלט יחדיו בקערה, מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב.
מניחים במרכז הצלחת את ומגישים.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון