מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> סופריטו עוף בבישול ארוך עם ציר טבעי, ירקות וקוסקוס אוורירי

סופריטו עוף בבישול ארוך עם ציר טבעי, ירקות וקוסקוס אוורירי

סופריטו עוף בבישול ארוך עם ציר טבעי, ירקות וקוסקוס אוורירי

תיאור המתכון

באדיבות שף יהונתן בורוביץ', "קפה 48"

מרכיבים

אופן ההכנה

1. להכין את הקוסקוס ע"פ הוראות ההכנה, שעל גבי האריזה.
2.בקערת ערבוב מערבבים את רסק הרימונים, גרגירי החרדל, המים/ציר העוף, מיץ הלימון והירקות.
3.להכניס לשקית בד או חיתול בד את עלי הדפנה, הפלפל האנגלי והפלפל השחור.
4.ממליחים את פנים העוף בחופן מלח גס, ומניחים אותו בקערה עם הנוזלים שערבבנו קודם ועם שקית התבלינים. מכסים בניילון נצמד ומשרים למשך כמה שעות או ללילה במקרר.
5.מעבירים את העוף ותכולת הקערה לתבנית, כך שהנוזל והירקות מכסים לפחות חצי מהעוף.
מכסים בנייר פרגמנט ובנייר אלומיניום.
6.מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 150 מעלות ,למשך 3-4 שעות.
7.מסננים את הנוזל, ומעבירים אותו לסיר קטן ומצמצים לחצי.
8.את הירקות מניחים בצד, ואת העוף מצננים. כשמצונן מפרקים את בשר העוף מהעצמות.

אופן ההגשה:
מניחים את הקוסקוס המוכן ועליו את הירקות, הבשר והרוטב.

המתכון באדיבות
מסעדת קפה 48 נחלת בנימין 48, תל אביב הצג טלפון