Skip Navigation Linksראשי > תוספות > ירקות וקטניות> עוגת כרובית

עוגת כרובית

עוגת כרובית

תיאור המתכון

באדיבות השף אלרן גולדשטיין –המעדניה של גולדשטיין

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת המילוי:
מערבבים היטב את כול מרכיבי המילוי ומעבירים לשק זילוף.
ציפויי:
כמו לשניצל- קמח ביצה פירורי לחם רק שלביצה מכניסים כף מיונז וטורפים היטב.

אופן הכנה עוגה:
מבשלים כרובית עד אשר סכין נכנסת בקלות לחלקה התחתון.
ממלאים בעזרת שק הזילוף את הכרובית עם מסה של הגבינות
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מניחים את הכרובית הממולאת בתוך קערה עם קמח מפזרים מעליה את הקמח ומנערים
ומעבירים לקערת הביצה ולאחר מיכן לפירורי הלחם.
מכניסים את הכרובית לאפייה למשך כ25-30 דקות עד הזהבה.

המתכון באדיבות
חנות המעדניה של גולדשטיין לוי אשכול 201, צומת סביון, קרית אונו הצג טלפון