מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות חמות> מתכונים טו באב: שיפודי סלמון בבצק ויסקי ורוטב צ'ילי מתוק

מתכונים טו באב: שיפודי סלמון בבצק ויסקי ורוטב צ'ילי מתוק

מתכונים טו באב: שיפודי סלמון בבצק ויסקי ורוטב צ'ילי מתוק

תיאור המתכון

שילוב של טעמים נפלאים במנת פתיחה באדיבות השף פליקס בלשקובסקי ממתחם NOVA לאירועים בנמל ת"א

מרכיבים

אופן ההכנה

1. הכנת הבצק מערבבים את כל החומרים היטב - עד לקבלת בלילה אחידה
2. הכנת רוטב צ'ילי מתוק טוחנים את כל החומרים במעבד מזון, שופכים לסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך כ-40 דקות.
3. הכנת הסלמון ממלאים שמן בסיר אחר, ומחממים על אש נמוכה עד שהוא חם. משפדים את הסלמון (החתוך לקוביות גדולות) על שפודי העץ, טובלים בבלילת הוויסקי, ומכיסים היישר לשמן. מטגנים במשך כ-4 דקות ומוצאים לנייר סופג.
4. אופן ההגשה מגישים חם לשולחן ביחד עם רוטב הצ'ילי המתוק.

תגובות

  1. חברים-לא רשמתם כמה וויסקי מתאים כאן... רוני (31/07/2012 15:32:00)