חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatויגן פרנדליפרויקט מטייליםחיפה והקריות
הסקר שבועי
אם כבר טייק אווי אז שיהיה


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני פסטה> רביולי בטטה ברוטב שמנת ופסטו-נענע

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

רביולי בטטה ברוטב שמנת ופסטו-נענע

  • מתאים ל: 6
  • זמן הכנה: שעה
  • רמת מיומנות: קל

מרכיבים

  • חומרים לבצק:
  • 1/2 ק''ג קמח
  • 6 ביצים
  • כף שמן-זית
  • 1/2 כפית מלח
  • חומרים לרוטב:
  • כוס שמנת
  • פסטו נענע
  • חומרים למילוי הרביולי:
  • 2 בטטות
  • חופן פרמזן
  • מלח ופלפל
  • חומרים לפסטו-נענע:
  • 2 כוסות דחוסות עלי נענע
  • 2 שיני שום
  • 1/3 כוס שמן זית
  • חופן אגוזי מלך
  • 2 כפות סוכר
  • מעט מלח ופלפל

רביולי בטטה ברוטב שמנת ופסטו-נענע
אופן ההכנה

אופן הכנת הרביולי:
לשים היטב את כל החומרים על משטח מקומח לפחות עשרים דקות עד קבלת בצק רך וגמיש. משמנים בשמן זית, עוטפים בניילון ונותנים לבצק לנוח כעשרים דקות במקרר.
מרדדים לעלים דקים על משטח מקומח ויוצרים את הרביולי. אני מעדיף את הצורה האיטלקית המקורית – עלה עגול, בתוכו המילוי ועלה עגול מעל.
את הרביולי מניחים בסיר מים רותחים עד שצף. סופרים עד עשר ומחברים לרוטב.

אופן הכנת פסטו-נענע:
כל החומרים יחד במעבד המזון למעט שמן הזית. מזלפים פנימה את שמן הזית עד לקבלת מסה אחידה.

אופן הכנת הרוטב:
במחבת חמה מחממים את השמנת. כאשר השמנת רותחת מוסיפים שתי כפות מהפסוט-נענע. מטבלים ומוסיפים לרביולי.
אופן הכנת המילוי:
מניחים בסיר מים עם הבטטות, מרתיחים ומבשלים עד שנהיות רכות. מסננים, מצננים, טוחנים, מוסיפים את הפרמזן ומטבלים. מעבירים לשק זילוף על מנת למלא את הרביולי.






תגובות
  1. טעות במתכון
    רנן  (20/11/2004 18:44:00)
    ברכיבים כתבתם ''חצי קילו מלח'' במקום ''חצי קילו קמח''.
    מישהו עוד עלול להתבלבל...
  2. לא רשמתם כמה פסטו צריך לשים??
    תמר פריאל  (30/06/2006 20:05:00)
  3. איזו שמנת?
    ליאורה  (21/10/2008 10:23:00)
    איזה סוג שמנת?חמוצה? מתוקה? לבישול?
  4. מהממם ומצויין
    פתחאללה מריח  (01/09/2010 15:44:00)
    את האמת אני מודה לכם כי כבר השתמשתי במתכון וזה מאוד נהדר יצא

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏
קבל הצעה לאירוע

קבל הצעה לאירוע במסעדה

[X]
לאירוע במסעדה בהתאמה אישית- השאר פרטים ואנו נחזור אליך עם ההצעות המתאימות ביותר. השירות, כמו תמיד- חינם!
השאירו פרטים