מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> מתכונים טו באב: סופלה שוקולד

מתכונים טו באב: סופלה שוקולד

מתכונים טו באב: סופלה שוקולד

תיאור המתכון

סופלה שוקולד עשיר, קינוח מושלם להכין ולחלוק עם אהובכם. באדיבות השף אביב חיון ל- Tusso וסוכרלוז של חברת דנשר

מרכיבים

אופן ההכנה

ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרו \ על בנמארי (אמבט מים חמים) עם חצי מכמות הסוכרלוז עד להמסה ומורידים מהאש.
שוברים את הביצים, טורפים עם תמצית הווניל ויתר הסוכרלוז. מעבירים לאט תוך כדי ערבוב את הביצים לתוך המסה של השוקולד.
לאחר מכן תוך כדי ערבוב מוסיפים את הקמח עד לאחידות מלאה.
מעבירים לכוסות אפייה מחרסינה ואופים בטמפ' של 180 מעלות למשך כרבע שעה.