מתכונים טו באב: סופלה שוקולד
- מתאים ל: 6 מנות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
סופלה שוקולד עשיר, קינוח מושלם להכין ולחלוק עם אהובכם. באדיבות השף אביב חיון ל- Tusso וסוכרלוז של חברת דנשר
מרכיבים
- 1. 5 חבילות שוקולד מריר של TUSSO
- 2. 12 מ"ל ממתיק נוזל סוכרלוז של מרמולייט
- 3. 1 כוסות קמח
- 4. 7 ביצים
- 5. כפית וניל
- 6. 375 ג' חמאה
אופן ההכנה
ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרו \ על בנמארי (אמבט מים חמים) עם חצי מכמות הסוכרלוז עד להמסה ומורידים מהאש.
שוברים את הביצים, טורפים עם תמצית הווניל ויתר הסוכרלוז. מעבירים לאט תוך כדי ערבוב את הביצים לתוך המסה של השוקולד.
לאחר מכן תוך כדי ערבוב מוסיפים את הקמח עד לאחידות מלאה.
מעבירים לכוסות אפייה מחרסינה ואופים בטמפ' של 180 מעלות למשך כרבע שעה.