מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > סלט עלים ירוקים ופרות העונה ברוטב ויניגרט סילאן

סלט עלים ירוקים ופרות העונה ברוטב ויניגרט סילאן

סלט עלים ירוקים ופרות העונה ברוטב ויניגרט סילאן

תיאור המתכון

באדיבות השף פליקס בלשקובסקי ממתחם Nova לאירועים בנמל תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת הרוטב: מערבבים את כל החומרים בקערה (ניתן גם לטחון יחד במג'ימיקס ידני, בעזרת מטרפה או לערבב היטב בצנצנת סגורה)
הכנת הסלט: קורעים את החסות בעזרת הידיים לחתיכות קטנות ומערבבים עם עלי הבייבי מיקס עם הגזר, תפוחי העץ והתותים
מוסיפים את הרוטב כעשר דקות לפני הגשת הסלט (כדי לשמור על רעננותו)
מפזרים מעל הסלט פקאן מסוכר ומגישים

הערות

10 דקות