שבועות: שיק פירות מסורתי עם פירות עמק הירדן
תיאור המתכון
באדיבות גדעון הוד, חבר קיבוץ עין גב
מרכיבים
- 4-5 תמרים
- שליש כוס מנגו קלוף
- שליש כוס בננה קלופה
- 8-10 עלי נענע
- יוגורט (בטעם טבעי איזה שאתם אוהבים) כמות שמכסה את כל הפירות וממלא את הכוס.
- לאלו שאוהבים חמוץ, אפשר להוסיף כף חמוציות.
אופן ההכנה
שמים את כל החומרים בבלנדר ומרסקים עד לקבלת המרקם הרצוי
הערות
טיפ של גדעון - על מנת לקבל שייק פירות סמיך וקר כדאי להקפיא את הפירות קודם, ולא להוסיף קרח.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר