מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > שבועות: סלמון מצופה פנקו על מצע רטטוי

שבועות: סלמון מצופה פנקו על מצע רטטוי

שבועות: סלמון מצופה פנקו על מצע רטטוי

תיאור המתכון

באדיבות מסעדת בלקאאוט

מרכיבים

אופן ההכנה

מכינים את הציפוי:
מערבבים את כל הרכיבים ביחד (פרט לפנקו) ומכניסים לתנור בחום בינוני כרבע שעה עד שהניחוחות משתחררים

מורחים את הדג בחמאה, מלח ופלפל
טובלים את הדג בתערובת ואז בפנקו עצמו
מכניסים לתנור ל8 דקות בחום בינוני

מכינים את הרטטוי:
מקפיצים כל ירק בנפרד עם מלח, פלפל ועלי טימין
מחממים היטב שמן זית בסיר, מקפיצים שום פרוס כדקה, מוסיפי עגבניות וטימין לעוד דקה, מוסיפים את כל הירקות
מבשלים על אש נמוכה 6-7 דקות
מוסיפים יין לבן, מערבבים דקה ומוציאים.

הערות

מגישים לצד כוס מהיין בו הוכן הרטטוי.

המתכון באדיבות
מסעדת בלק אאוט ''מרכז נא לגעת'' רציף העלייה השניה, נמל יפו, יפו הצג טלפון