מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני קישים ו-פשטידות> שבועות: פאי גבינות ופלפל בניחוח טימין

שבועות: פאי גבינות ופלפל בניחוח טימין

שבועות: פאי גבינות ופלפל בניחוח טימין

תיאור המתכון

באדיבות סיון צפריר, שף קונדיטור מאפיית חוות הבריאות מצפה הימים

מרכיבים

אופן ההכנה

טורפים את 2 הביצים יחד עם הגבינות ומוסיפים את קוביות הפלפל וחצי כפית טימין.
הכנת הבצק: לשים היטב את המצרכים יחד, עד לקבלת בצק ומקררים שעתיים.
את הבצק מרדדים ומרפדים בתוך תבנית.
יוצקים את תערובת הגבינות והפלפל.
מקשטים ברצועות הפלפל והטימין.
אופים כ-50 דק' בתנור שחומם מראש לחום בינוני.