מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > שבועות: עוגת גבינה

שבועות: עוגת גבינה

שבועות: עוגת גבינה

תיאור המתכון

באדיבות מרים הוד ממסעדת בית שלום במטולה

מרכיבים

אופן ההכנה


מקציפים את החלבונים עם שני שליש כוס סוכר.
מערבלים בעזרת מיקסר את שאר החומרים בנפרד, לבלילה חלקה ומוסיפים לחלבונים המוקצפים.
יוצקים תבנית משומנת ואופים בחום- .c150 כחצי שעה, עד שתופחת, מורידים את החום ל- .c100 ומשאירים שעה וחצי נוספת בתנור ומצננים.
מקציפים שמנת מתוקה עם 3 כפות סוכר ומורחים על העוגה.
לגיוון- ניתן להוסיף מעל קרם השמנת דובדבנים טריים או שוקולד.

הערות

מתאים לתבנית עגולה 28

המתכון באדיבות
מסעדת בית שלום הראשונים 28, מטולה הצג טלפון