שבועות: עוגת גבינה
- זמן הכנה: 20 דקות הכנה ושעתיים אפיה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות מרים הוד ממסעדת בית שלום במטולה
מרכיבים
- 6 ביצים
- 1.5 כוס סוכר
- 3 גביעי גבינה לבנה (750 גרם)
- 4 כפות קורנפלור
- 4 כפות אינסטנט פודינג וניל
- קליפת לימון מגורדת
- גביע שמנת חמוצה
- לשכבה עליונה-
- חבילת שמנת מתוקה
- 3 כפות סוכר
אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים עם שני שליש כוס סוכר.
מערבלים בעזרת מיקסר את שאר החומרים בנפרד, לבלילה חלקה ומוסיפים לחלבונים המוקצפים.
יוצקים תבנית משומנת ואופים בחום- .c150 כחצי שעה, עד שתופחת, מורידים את החום ל- .c100 ומשאירים שעה וחצי נוספת בתנור ומצננים.
מקציפים שמנת מתוקה עם 3 כפות סוכר ומורחים על העוגה.
לגיוון- ניתן להוסיף מעל קרם השמנת דובדבנים טריים או שוקולד.
הערות
מתאים לתבנית עגולה 28
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת בית שלום
הראשונים 28, מטולה
הצג טלפון
053-6111490
|