מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > ממולאים צמחוניים> שבועות: פטריות ממולאות גבינות ברוטב שום שמיר

שבועות: פטריות ממולאות גבינות ברוטב שום שמיר

שבועות: פטריות ממולאות גבינות ברוטב שום שמיר

תיאור המתכון

באדיבות אסף אוטולנגי, שף מסעדת בית שלום במטולה

מרכיבים

אופן ההכנה


קוצצים את רגלי הפטריות, מערבבים עם יתר חומרי המילוי לתערובת אחידה וממלאים את הפטריות בעזרת כף. מצפים אותן בקמח, ביצה ופירורי לחם עם שומשום.
מניחים בצד.
הכנת הרוטב- מאדים את השום בקצת חמאה ושמן זית עד הזהבה.
מוסיפים שתי כפות קמח ומטגנים עד שכל השמן נספג בקמח.
מוסיפים את החלב והשמנת ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח, פלפל ושמיר ומבשלים על אש קטנה מספר דקות.
הגשה: מטגנים את הפטריות עד הזהבה, יוצקים את הרוטב לצלחת ומניחים את הפטריות במרכזה (המלצת הגשה: 3 פטריות בצלחת). מקשטים עם 3 עלי בזיליקום טריים ומגישים.

המתכון באדיבות
מסעדת בית שלום הראשונים 28, מטולה הצג טלפון