מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכונים ל-בישול צמחוני> שבועות: רביולי גבינות ברוטב אגוזי מלך

שבועות: רביולי גבינות ברוטב אגוזי מלך

שבועות: רביולי גבינות ברוטב אגוזי מלך

תיאור המתכון

באדיבות משה בראל ל'פסטה דלה קזה'

מרכיבים

אופן ההכנה

1. קולים את האגוזים: מניחים את האגוזים במחבת קרה ונקיה. על אש גבוהה קולים את האגוזים במשך כשתי דקות תוך כדי טלטול וסיבוב מתמיד של המחבת על מנת שהאגוזים לא יישרפו. מסירים מהאש ומצננים מספר דקות.
2. בעזרת סכין גדולה קוצצים דק דק את האגוזים יחד עם הפטרוזיליה.
3. מחממים סיר עם חמאה ושמן זית. מוסיפים את האגוזים הקצוצים, הפטרוזיליה והשום, מערבים היטב ומבשלים על אש בינונית כדקה – שתיים. חשוב לוודא שהמרכיבים לא נשרפים.
4. מוסיפים שמנת מתוקה ופרמז'ן מגורר. ממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב עוד מספר דקות עד שהגבינה נמסה בתוך הרוטב. מוסיפים מלך ופלפל ומסירים מהאש.
5. מבשלים את הרביולי על פי ההוראות, מסננים ומעבירים אל הרוטב, מבשלים יחד כדקה ומגישים. בתאבון!