מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > שבועות: עוגת גבינה קרה וריבת חלב

שבועות: עוגת גבינה קרה וריבת חלב

שבועות: עוגת גבינה קרה וריבת חלב

תיאור המתכון

(לעוגה בקוטר 24) באדיבות קונדיטוריה גליה

מרכיבים

אופן ההכנה

1. ממיסים ג'לטין במעט מים קרים, מחממים ומוסיפים לשוקולד המומס.
2. טורפים גבינה עם יתרת הסוכר והוניל.
3. מערבבים את תערובת הגבינה והשוקולד
4. מקציפים שמנת עם מחצית מכמות הסוכר לקצפת רכה
מקפלים את שתי ההקצפות
5. מחלקים את התערובת לשניים ומוסיפים לאחת ריבת חלב מדוללת במעט חלב
6. יוצקים שכבה לבנה על התחתית ומייצבים במקפיא
כשהתייצב יוצקים את התערובת השנייה עם ריבת החלב ומייצבים במקרר או במקפיא
7. מכינים את הגנאש: מחממים על בן מרי את השוקלד והשמנת עד להמסה יוצקים על העוגה הקפואה , ממתינים כ-10 דקות במקפיא , מפרקים ומקשטים

המתכון באדיבות
קונדיטוריית גליה קונדיטוריה פייר קניג 33, ירושלים הצג טלפון קופונים לגליה קונדיטוריה