מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות קרות> שבועות: סביצ'ה סלמון ופירות טרופיים

שבועות: סביצ'ה סלמון ופירות טרופיים

שבועות: סביצ'ה סלמון ופירות טרופיים

תיאור המתכון

באדיבות השף פליקס בלשקובסקי ממתחם Nova לאירועים בנמל תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

1. חותכים את כל הירקות והפרות דק
2. חותכים את הדג לקוביות קטנות ככל האפשר
3. מערבבים יחדיו את כל החומרים
4. לפני ההגשה מטבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל
5. טיפ: ניתן להוסיף גם מפירות העונה הטרופיים, דוגמת ליצ'י, קיווי ומנגו