מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכונים ל-בישול צמחוני> ניוקי ריקוטה – ניוקי ללא תפו"א

ניוקי ריקוטה – ניוקי ללא תפו"א

ניוקי ריקוטה – ניוקי ללא תפו"א

תיאור המתכון

באדיבות שף אליאב גולדנברג ממסעדת ג'ויה

מרכיבים

אופן ההכנה

1.מערבבים את כל מרכיבי הניוקי לבצק רך, מניחים את הבצק מינימום שעתיים במקרר .
2.מקמחים משטח עבודה ויוצרים נחשים של בצק בעובי של שני ס"מ.
3.חותכים אותם עם סכין לאורך של ס"מ ומרתיחים מים עם מעט מלח.
4.מבשלים עד שהניוקי צפים.
5.במקביל מכינים את הרוטב : מטגנים במחבת עלי מרווה בחמאה ,מוסיפים מי בישול וגבינת פרמז'ן.
מוסיפים את הניוקי ומגישים מיד.