שבועות: יוגורט מרענן עם קוביות מלון ומיקרובזיל
תיאור המתכון
באדיבות השף שי לוינשטיין "הגושרים מלון בטבע"
מרכיבים
- 1 ליטר יוגורט עיזים
- קוביות מלון שהושרו במוסקט
- 3 כפות טחינה גולמית
- 4 כפות סילאן
- אגוזי פקאן מסוכרים
- לקישוט: מקלות קינמון, מיקרו בזיל וחצאי תותים פרוסים
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים בקערה.
ממש בסמיכות להגשה מוזגים לכוסיות
מקשטים עם מקלות קינמון, מיקרו בזיל וחצאי תותים פרוסים
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר