מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני קישים ו-פשטידות> שבועות: פשטידת תרד, כרישה ופטה

שבועות: פשטידת תרד, כרישה ופטה

שבועות: פשטידת תרד, כרישה ופטה

תיאור המתכון

באדיבות השף שי לוינשטיין "הגושרים מלון בטבע" בצפון

מרכיבים

אופן ההכנה

מוזגים למחבת חמה את השמן והחמאה
מטגנים קלות את הכרישה
ולאחר הזהבה מוסיפים את השום הכתוש והתרד
מטגנים ומערבבים הכל ביחד ומורידים מהאש
בכלי נפרד מערבבים את כל שאר החומרים
לאחר שהתרד התקרר מוסיפים אותו לתערובת שהתקבלה
מתבלים ומוזגים לתבניות אישיות משומנות
מפזרים מעל קצת פרמזן מגורד
מכניסים לאפיה לתנור חם ב-170 מעלות לכ-40 דקות