שבועות: סלט מלפפונים ויוגורט עם עשבי תיבול
- מתאים ל: 4 מנות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות שומרי משקל
מרכיבים
- 400 גרם יוגורט %½1 שומן
- 3 מלפפונים קטנים מגוררים גס
- 4 כפות עלי מנטה טריים קצוצים
- 2 כפות שמיר, פטרוזיליה או כוסברה טריים קצוצות
- מעט קינמון
- מלח ים
- פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
1. שמים את היוגורט בבד גזה ומשאירים במקום קריר למשך כשעתיים, עד שייצאו הנוזלים.
2. מערבבים את המלפפון עם התבלינים והקינמון. מוסיפים את היוגורט ומגישים.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- דיאטטי
- צמחוני
- כשר