פסטה דלה רוסה
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
המתכון באדיבות מסעדת בדולינה.
מרכיבים
- 3 כפות יין לבן
- 4 כפות וודקה
- 1 כף גבינת רוקפור מגורדת
- 1 כף פרמזן מגורד
- 1 כף משמש מיובש קצוץ
- ½ כוס שמנת מתוקה
- 2 כפות אגוזי מלך קלויים קצוצים גס
- 200-250 ג' פסטה מכל סוג.
אופן ההכנה
הבא לרתיחה את היין הלבן עם המשמש והרוקפור והוסף את השמנת המתוקה והפרמזן. הרתח שוב עד להסמכה והוסף את הוודקה. הוסף את הפסטה וערבב.
להגשה: פזר מעל מעט אגוזים.