מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > פסטה ואטריות צמחוניים> שבועות: סלט קוקטייל פסטה

שבועות: סלט קוקטייל פסטה

שבועות: סלט קוקטייל פסטה

תיאור המתכון

באדיבות שומרי משקל

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מבשלים את הפסטה בהתאם להוראות היצרן, שוטפים ומסננים היטב.
2. בקערה גדולה מערבבים היטב את המיונית, רוטב העגבניות, היוגורט, מיץ הלימון והטבסקו.
3. יוצקים את הפסטה לתוך קערת הרוטב. מוסיפים את הסלרי, הפלפל, המלפפונים והתפוח. מתבלים במלח ופלפל, מערבבים בעדינות עד שהרוטב נספג.
4. מרפדים 6 קעריות הגשה בעלי חסה קרועים וממלאים בתערובת הפסטה.

הערות

1. אפשר להוסיף לפסטה תערובת של עשבי תיבול טריים כמו בזיליקום, עירית, פטרוזיליה, או נענע.
2. אפשר לגוון את הירקות: צנון, עגבניות שרי, פטריות ובצל סגול נותנים טעם אחר לפסטה.