מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > שבועות: לברק שלם על מלח גס ותערובת עשבי תיבול

שבועות: לברק שלם על מלח גס ותערובת עשבי תיבול

שבועות: לברק שלם על מלח גס ותערובת עשבי תיבול

תיאור המתכון

באדיבות השף מיקי סויסה למסעדת לונה אשקלון

מרכיבים

אופן ההכנה

בתוך קערה מערבבים את הגמבה, השום, הפטרוזיליה והכוסברה ומוסיפים את היין הלבן ושמן הזית .
מתבלים במעט מלח ופלפל שחור גרוס ומעבירים למקרר למשך לילה .
בבשר הדג חורצים פסים לאורכו ומעל מפזרים מתערובת הירקות .
מפזרים מלח גס בכלי חסין חום ומכניסים את הדג לתנור בחום של 180 מעלות למשך כ15 דקות .
מוציאים ומגישים עם המלח הגס מתחת .