מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

חזירון

חזירון

תיאור המתכון

באדיבות מסעדת NG

מרכיבים

אופן ההכנה

1. משרה– שום פרוס, תרכיז תפוחי עץ, דבש, ברנדי, 2 קורט מלח, פלפל, מקלות קינמון.
2. לשטוף את החזירון ולקרצף, להניח במגש המשרה ולהכניס מכוסה לתנור 160 ל 3 שעות.
3. הוצאה – מוסיפים קלבדוס לרוטב ומכניסים שוב לתנור 200 מעלות ל 20 דקות ללא כיסוי להשחמה, מידי פעם מרטיבים בנוזל, מניחים חזירון בזהירות על 2 צרורות סלרי, מפזרים תפוחי עץ מסביב ואחד טרי תוקעים לו בפה.