Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות חמות> שבועות: קפרזה ים תיכונית עם מצע פיתה ריחן ושמן זית

שבועות: קפרזה ים תיכונית עם מצע פיתה ריחן ושמן זית

שבועות: קפרזה ים תיכונית עם מצע פיתה ריחן ושמן זית

תיאור המתכון

באדיבות השף צ'רלי פדידה מלון שרתון תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

1. חותכים את המוצרלה לפרוסות דקות ומניחים בצד.
2. חותכים את העגבניות לפרוסות דקות ומניחים בצד.
3. מניחים את 4 חצאי הפיתה על מגש אפייה ומסדרים את פרוסות המוצרלה והעגבניה בצורת ספירלה.
4. מתבלים במלח, פלפל ושמן זית
5. מכניסים לתנור שחומם מראש בטמפ' של 200 מעלות למשך כ- 5 דקות (עד שהפיתה נעשית פריכה.
6. מוציאים מהתנור ומפזרים עלי ריחן טרי
7. מגישים בשילוב נגיעות בלסמי סביב