|
ראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות חמות> שבועות: קפרזה ים תיכונית עם מצע פיתה ריחן ושמן זית
שבועות: קפרזה ים תיכונית עם מצע פיתה ריחן ושמן זית
- מתאים ל: 4
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון באדיבות השף צ'רלי פדידה מלון שרתון תל אביב
מרכיבים- 2 פיתות מופרדות
- 4 כדורי מוצלה במשקל 120 גרם ליח'
- 2 עגבניות חתוכות לפרוסות דקות
- 8 עלי ריחן חתוכים דק
- 8 כפות שמן זית
- 2 כפות חומץ בלסמי
- מלח ופלפל לפי הטעם
|
|
אופן ההכנה 1. חותכים את המוצרלה לפרוסות דקות ומניחים בצד.
2. חותכים את העגבניות לפרוסות דקות ומניחים בצד.
3. מניחים את 4 חצאי הפיתה על מגש אפייה ומסדרים את פרוסות המוצרלה והעגבניה בצורת ספירלה.
4. מתבלים במלח, פלפל ושמן זית
5. מכניסים לתנור שחומם מראש בטמפ' של 200 מעלות למשך כ- 5 דקות (עד שהפיתה נעשית פריכה.
6. מוציאים מהתנור ומפזרים עלי ריחן טרי
7. מגישים בשילוב נגיעות בלסמי סביב
מתאים להכנה עם ילדים צמחוני כשר
|
|
תגובות
|