מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות קרות> שבועות: קרסטיני זיתים, עגבניות ופלפלים

שבועות: קרסטיני זיתים, עגבניות ופלפלים

שבועות: קרסטיני זיתים, עגבניות ופלפלים

תיאור המתכון

באדיבות השף צ'רלי פדידה, ממלון "שרתון" תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

1. הכנת תפנד זיתים - את כל החומרים מכניסים למעבד מזון וטוחנים. בודקים מליחות ומוסיפים אם צריך.
2. הכנת ממרח עגבניות - מעבירים את כל החומרים למעבד מזון וטוחנים עד למרקם הרצוי. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם
3. הכנת ממרח פלפלים - קולים את הפלפלים על אש גלויה עד שהקליפה הופכת שחורה. קולפים את הקליפה ומכניסים למעבד מזון. טוחנים עם שאר המרכיבים עד לקבלת מרקם רצוי. מתבלים במלח פלפל סוכר חומץ ושמן ומניחים בצד.
4. אופן הרכבת הקרסטיני - מסדרים את פרוסות הבגט על מגש אפייה ומורחים מעל את הממרחים שהכנו לפי הטעמים שאנחנו אוהבים. מניחים מעל גבינת פרמזן ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורות של 200 מעלות - עד שהבגט הופך פריך ומגישים.