Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכונים ל-בישול צמחוני> שבועות: קיש פטריות, בצל וגבינת פרסקה

שבועות: קיש פטריות, בצל וגבינת פרסקה

שבועות: קיש פטריות, בצל וגבינת פרסקה

תיאור המתכון

משולחנו של יהודה תמיר, שף מלון קראון פלזה חיפה

מרכיבים

אופן ההכנה

מברישים את הטורטיה בחמאה ומעבירים לתבנית,

המלית:
1. מטגנים את הבצל בחמאה עד שמזהיב, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שרוב המים מתאיידים.
2. מוסיפים שמנת ואבקת מרק ומביאים לרתיחה. מכבים את האש ואז מוסיפים קורנפלו וביצים (שהבלילה לא תהיה חמה מדי).
3. יוצקים את המלית לתבנית, מפוררים לתוכה את הפרסקה ומערבבים קצת. מפזרים מעל גבינה צהובה מגורדת.
4. אופים כחצי שעה בחום של 180 מעלות, ומצננים קצת לפני שאוכלים.

במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהלחם בשר הרצליה אירועים חדש