Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > שבועות: סלט בטטה מייפל וגבינה כחולה

שבועות: סלט בטטה מייפל וגבינה כחולה

שבועות: סלט בטטה מייפל וגבינה כחולה

תיאור המתכון

משולחנו של השף: גילי בן משה , קראון פלזה ירושלים

מרכיבים

אופן ההכנה

1. את קוביות הבטטה יש לטגן במחבת אם שמן עד החמה וריכוך הבטטה.
2. להניח בתוך קערה עד הצטננות.
3. לשפוך את סירופ המייפל פנימה יחד עם הסלרי הקצוץ האגוזים הפיסטוק והתבלינים.
4. לפזר מעל את הגבינה המפוררת ולאכול .