מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכונים ל-בישול צמחוני> שבועות: רביולי 4 גבינות בעגבניות ובזיליקום

שבועות: רביולי 4 גבינות בעגבניות ובזיליקום

שבועות: רביולי 4 גבינות בעגבניות ובזיליקום

תיאור המתכון

מאת : השף משה בראל מ'פסטה דלה קזה'

מרכיבים

אופן ההכנה

להכנת בצק פסטה: מערבבים 1 ק"ג קמח דורום סימולינה ו-10 ביצים עד לקבלת בצק חלק. מרדדים במכונת פסטה עד לקבלת דפי בצק בעובי הרצוי.
1. המילוי: מערבבים בקערה את כל חומרי המילוי.
2. מכינים את הרביולי: מרפדים תבנית בנייר אפייה. מפזרים מעט קמח על משטח עבודה. פורשים עליו את עלי הבצק. בסכין, כוס או חותכן פסטה גלי קורצים מהעלים ריבועים משולשים או עיגולים אחידים. מניחים במרכז מחצית מצורות הבצק כפית וחצי מתערובת המילוי. בעזרת מברשת מטבח – מושחים את שולי הבצק בביצה ומניחים מעל חתיכת בצק נוספת. מהדקים היטב לאורך השוליים .מסדרים את הרביולי על תבנית מקומחת.
3. מכינים רוטב: מחממים במחבת שמן זית, מוסיפים את עגבניות השרי, הבזיליקום והסוכר. מקפיצים את העגבניות במשך כ-4 דקות עד שהן מגירות מיצים אך עדיין שומרות על צורתן. מוסיפים מלח ופלפל שחור.
4. מבשלים את הרביולי: מרתיחים מים בסיר גדול עד לבעבוע פראי. מוסיפים כפית מלח. מבשלים את הרביולי במשך כ-5 דקות, מסננים ומבשלים דקה נוספת יחד עם הרוטב. מפזרים מעל פרמז'ן מגורר ומגישים.
5. בתאבון!