Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכונים ל-בישול צמחוני> שבועות: סלט פסטה עם קישואים בזיליקום ופטה

שבועות: סלט פסטה עם קישואים בזיליקום ופטה

שבועות: סלט פסטה עם קישואים בזיליקום ופטה

תיאור המתכון

סלט פסטה קר וחגיגי של קישואים טעימים, בזיליקום ארומטי וגבינת פטה נימוחה.
מאת : השף משה בר אל מ'פסטה דלה קזה'

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מבשלים את הפסטה על פי ההוראות. מסננים היטב מהנוזלים, מערבבים עם 2 כפות שמן זית ומצננים היטב.
2. מחממים במחבת 3 כפות שמן זית, מוסיפים את הקישואים יחד עם השום והרוזמרין ומטגנים עד להשחמה. מצננים היטב (ביחד עם השמן והמיצים בהם טוגנו).
3. מערבבים את הפסטה עם הקישואים, השום והרוזמרין ושמן הזית. מוסיפים בזיליקום קצוץ, מתבלים במלח ופלפל.
4. מוסיפים קוביות גבינת פטה מעל ומגישים.