מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פלאפל יפני

פלאפל יפני

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפלאפל יפני ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. טוחנים את החומוס והווסאבי בבלנדר לקבלת בלילה ירוקה. מוסיפים את הטופו הבצל הירוק ופטריות השיטקה ומתבלים.
2. יוצרים כדורים קטנים בקוטר 4 ס"מ ומטגנים בשמן עמוק עד לקבלת צבע זהוב ומגישים מיד.
3. לרוטב: מבשלים את כל מרכיבי הרוטב ביחד ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הקורנפלור עם ½ כוס המים ומצמצמים.
4. לקישוט – הוסף בצל ירוק קצוץ.