מרינדה תאילנדית
        
        
        
        תיאור המתכון
באדיבות השף שי לוינשטיין המנצח על מטבח ה"הגושרים מלון בטבע" בצפון - מתאים להשריית ירקות שורש, דוגמת בטטה ופרחי כרובית, לצד בשרי פרגיות עוף.
        מרכיבים
- 4 כפות כוסברה קצוצה 
- 4 כפות מיץ ליים טרי 
- 2 כפות שמן סומסום
- ¼ כוס שמן תירס 
- 1 פחית קרם קוקוס 
- 1 כף מנגו טחון 
- שטה גרוס
- רוטב סויה
- 2 שיניי שום 
- 2 כפות דבש 
- ג'ינג'ר טרי מגורד
- מלח
- פלפל גרוס
אופן ההכנה
מעבדים את כל המצרכים במעבד מזון ומשרים את הירקות והבשר - לפחות ללילה אחד במרינדה. 
לאחר השרייה של לילה מעבירים למנגל.