סלט וולדוף

סלט וולדוף

תיאור המתכון

באדיבות השף אבי אביטן

מרכיבים

אופן ההכנה

מגרדים במנדולינה אגס ותפוח לרצועות ומשרים במים ולימון (שלא ישחירו).
מסננים את האננס מהנוזלים ומניחים בצד, חותכים סלרי עם העלים, לוקחים תפוח אחד חותכים לפרוסות, טובלים בטמפורה ומטגנים בשמן עמוק ורותח.
מאחדים את כל המוצרים בקערה, סוחטים לימון, מיץ תפוזים וכפית סוכר מערבבים ומגישים.

במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהלחם בשר הרצליה אירועים חדש