סלט וולדוף
- מתאים ל: 4 מנות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
באדיבות השף אבי אביטן
מרכיבים
- 4 תפוחי עץ מסוג סמית
- 3 אגסים
- 1 קופסה של אננס (קופסת שימורים כ- 100 גר')
- 100 גר' חמוציות
- 50 גר' פקאן מסוכר
- 3 גבעולי סלרי
- מרכיבי הרוטב:
- 1 לימון
- 1/4 כוס מיץ תפוזים
- כפית סוכר
אופן ההכנה
מגרדים במנדולינה אגס ותפוח לרצועות ומשרים במים ולימון (שלא ישחירו).
מסננים את האננס מהנוזלים ומניחים בצד, חותכים סלרי עם העלים, לוקחים תפוח אחד חותכים לפרוסות, טובלים בטמפורה ומטגנים בשמן עמוק ורותח.
מאחדים את כל המוצרים בקערה, סוחטים לימון, מיץ תפוזים וכפית סוכר מערבבים ומגישים.