Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > סלט זוקיני שני צבעים בניחוח מנטה
גליאנו פירנצה בגליל

סלט זוקיני שני צבעים בניחוח מנטה

סלט זוקיני שני צבעים בניחוח מנטה

תיאור המתכון

באדיבות השף אבי אביטן

מרכיבים

אופן ההכנה

חותכים את הזוקיני לרצועות וללא הליבה (הפנים).
מטבלים בשמן זית, שום כתוש, מלח ופלפל לפי הטעם.
צולים בתנור כעשר דקות על חום 200 מעלות.
מצננים, מוסיפים עלי מנטה ופיצוחים ומגישים.

במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהאירוע חלבי כשר למהדרין - אלתרנתיב קפה מסעדה