סלט זוקיני שני צבעים בניחוח מנטה
- מתאים ל: 4 מנות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות השף אבי אביטן
מרכיבים
- 5 זוקיני ירוק
- 5 זוקיני צהוב
- 100 גר' פיצוחים קלויים – גרעיני חמניה וגרעיני דלעת
- 3 שיני שום כתושות
- 1/4 כוס שמן זית
- עלי מנטה
אופן ההכנה
חותכים את הזוקיני לרצועות וללא הליבה (הפנים).
מטבלים בשמן זית, שום כתוש, מלח ופלפל לפי הטעם.
צולים בתנור כעשר דקות על חום 200 מעלות.
מצננים, מוסיפים עלי מנטה ופיצוחים ומגישים.